Startpagina \ Verkopen

Verkopen

Een advertentie plaatsen en uw product verkopen op Agrarische Verkoop.nl werkt eenvoudig en snel. In een paar minuten tijd kunt u gratis uw agrarisch product of onroerend goed vertonen aan potentiële kopers. En dat helemaal gratis! Ook voor Agrarisch Makelaars.

Maar hoe werkt het verkopen via Agrarische Verkoop.nl? Wij leggen het graag aan u uit.

Registreren

Om een gratis advertentie te plaatsen, dient u zich te registreren op onze site. In een paar minuten gebeurd en natuurlijk zonder kosten of verplichtingen. U kunt nu eenvoudig advertenties plaatsen en beheren en zich inloggen als adverteerder op onze homepage.

Advertentie plaatsen

Heeft u zich geregistreerd? Plaats dan eenvoudig een advertentie via de opvallende button op de site. Vermeld of het gaat om het te koop aanbieden, of vragen van een product. Kies altijd de juiste rubriek en denk ook aan een opvallende, veelzeggende titel. Hoe completer uw advertentie, hoe beter kopers weten wat u aanbiedt.

Advertentie verwijderen

Als adverteerder heeft u een eigen account bij ons. Door in te loggen met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord, kunt u dit beheren. Advertenties verwijderen of wijzigen doet u dan ook na inloggen in het beheersscherm.

Foto plaatsen

Het is mogelijk om max. 10 foto’s bij uw advertentie te plaatsen. De eerste hiervan vertonen we groot naast de advertentietekst, na aanvinken van de kleine foto's worden die ook in het groot vertoond.
Foto’s spreken kopers vaak aan, wij raden u aan om waar mogelijk duidelijke foto’s toe te voegen voor een compleet beeld van uw aanbod.

Reacties van kopers


Iedereen die interesse heeft in uw advertentie, kan eenvoudig reageren door een bericht te versturen. Dit bericht ontvangt u zelf in uw mailbox, u kunt persoonlijk contact met de koper opnemen.

Tips bij het verkopen


Enkele tips bij het verkopen via Agrarische Verkoop.nl:

• Geef een duidelijke omschrijving/titel aan uw advertentie
• Kies de juiste categorie om de juiste mensen aan te trekken
• Voeg duidelijke foto(‘s) toe voor een compleet beeld
• Geef een goede omschrijving van je product

Vragen over het verkopen via Agrarische Verkoop.nl?


Neem gerust contact met ons op